Hotel Sex contact met Racha

seksdating met Racha, Vrouw, 28 uit Overijssel

 • Naam: Racha
 • Geslacht: Vrouw
 • Relatie: relatie(niet samenwonend)
 • Leeftijd: 28
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Lengte: 170-175
 • Lichaamsbouw: Normaal
 • Cupmaat: cup B
 • Uiterlijk: blank
 • Schaamhaar: Kaal
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Opleiding: MBO
 • Roken: Nee
 • Piercing: Nee
 • Tattoo: Ja

Over mij:
Na heel lang nadenken en alle voors en tegens tegen elkaar afgezet te hebben heb ik mij hier toch aangemeld. Reden is dat ik mijn verhouding wil beëindigen, maar dat ik niet tegen het alleen zijn kan. Ik wil voordat ik mijn verhouding beëindigd een spannende vriend hebben. Of dit netjes is maakt mij niet uit. Mijn gevoel vind ik crucialer. Ik zoek een vriend voor het leven. Ook jij hebt er geen probleem mee dat ik eerst een vriend zoek voordat ik mijn verhouding beëindig.